BALANÇ POLICIAL

Detinguda una dona per entrar a casa l'ex i robar-li el mòbil

Un home i una dona de 30 i 31 anys van ser detinguts a Sant Julià per agredir les respectives parelles en l’àmbit domèstic

Un vehicle de la policia.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona resident de 41 anys va ser arrestada la nit de dimecres passat per accedir al domicili de l’exparella i robar-li el mòbil. Ja a la via pública, el balanç policial publicat ahir apunta que es va iniciar una discussió amb la detinguda, l’exparella, i l’actual parella d’aquest, on la interessada va sostreure amb una estrebada les ulleres de vista de la dona. Els agents van ser requerits aleshores i van començar una recerca a través de la descripció de la dona i del vehicle, controlant-la minuts més tard i detenint-la per un delicte contra el patrimoni.

Una setmana més, el balanç de la policia va informar de dues detencions per agressions a la parella. Es tracta d’un home i una dona de 30 i 31 anys que van ser arrestats per agredir les respectives parelles dilluns a la nit a Sant Julà de Lòria. Se’ls acusa d'agredir la seva parella al domicili.

Així mateix, el balanç d’ahir recollia la detenció de tres homes residents, que es va realitzar dilluns a les 8 del matí a Encamp. Els controlats tenen 19 i 20 anys, i van ser arrestats per causar lesions a un altre jove durant una baralla a la via pública. Se'ls acusa d'un delicte contra la integritat física i moral.

D’altra banda, un home resident de 43 anys va ser detingut el dilluns de la setmana passada per un delicte de furt continuat en dos establiments. Segons la policial, l'interessat tenia oberta una recerca judicial amb detenció per haver comès dos robatoris amb un import superior a 600 euros. Així mateix, una dona resident de 24 anys va ser arrestada diumenge a la matinada per intent de robatori. Els agents van ser requerits a les 5.40 hores després que un veí alertés que una dona estava sostraient la roda davantera de la seva bicicleta, quan la tenia cordada a la barana del replà de l'edifici. La detinguda estava intentant trencar el cadenat per sostreure la bicicleta.

tracking