x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Detingut per intentar entrar al país amb 190 grams d'haixix

Dos no residents de 23 i 33 anys han estat arrestats per haver fet ús de targetes de crèdit de tercers en diversos serveis de la capital
Frontera del riu Runer.

Frontera del riu Runer.

Frontera del riu Runer.

ARXIU
Actualitzada 18/07/2022 a les 14:01
Un resident de 19 anys va ser detingut el dijous a les 21.30 hores quan intentava accedir al Principat des d'Espanya amb dues porcions d'haixix d'un pes total de 190,8 grams, segons informa el balanç policial. El jove accedia amb turisme particular per la frontera del riu Runer. 

Robatori de targetes de crèdit
Dos homes no residents de 23 i 33 anys van ser detinguts ahir al matí per haver robat i fet ús de diferents targetes de crèdit en diversos serveis d'Andorra la Vella. Segons informa la policia, els agents van ser requerits a les 10.19 hores a un hotel de la capital on havien rebut un correu electrònic des de l'estranger d'una senyora que sol·licitava que se li retornés més de 1.400 euros que suposadament li hauria cobrat l'hotel, tot i que ella no hi havia estat mai allotjada. La policia va constatar que en les mateixes instal·lacions hi havia dos clients allotjats que havien fet una reserva amb el mateix import que sol·licitava la dona. En controlar-los, se'ls va trobar en possessió de diverses targetes de crèdit amb diferents identitats i que havien anat utilitzant en diversos serveis de restauració d'Andorra la Vella. Els dos homes van ser detinguts i se'ls acusa d'un delicte contra el patrimoni. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts