TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

reunió bilateral

Jover i Giró pacten col·laborar en matèria financera i hisenda

S’estudiarà la comercialització de Loteries de Catalunya al país

La trobada entre Giró i Jover.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern d'Andorra i la Generalitat de Catalunya van acordar ahir la creació d’un grup de treball per buscar punts de col·laboració i compartir bones pràctiques en matèria de finances i hisenda pública. Segons va explicar ahir el Govern català, l’objectiu daquest grup és “intercanviar experiències i sumar sinergies en els àmbits fiscal, tributari i de política financera”, així com aprofundir en mètodes de treball i de funcionament de les seves agències tributàries. Cal tenir en compte que la intenció és que aquest grup de treball sigui permanent, segons detallava l’executiu català.

La creació d’aquest grup es va acordar en el marc de la reunió que van celebrar ahir al matí el ministre de Finances andorrà, Eric Jover, i el conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, a l’edifici administratiu del Govern d’Andorra. En aquesta reunió els dos governs també van acordar analitzar la possibilitat de comercialitzar Loteries de Catalunya a Andorra així com vies de col·laboració en matèria d’inspecció del joc. Per la seva banda, l’executiu andorrà va informar que aquesta cooperació en l’àmbit del joc està relacionada amb l’obertura del futur casino a Andorra.

A més dels dos ministres, a la reunió també van assistir el secretari d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Marc Ballestà, el director del CRAJ, Xavier Bardina, la secretària d’Hisenda de la Generalitat, Marta Espasa, i l’ambaixador d’Espanya a Andorra, Àngel Ros.

tracking