x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Justícia

El fiscal demana elevar a 10 anys la pena per l'atropellament del McDonald's

La família ha retirat el recurs després d'arribar a un acord amb la defensa
El Tribunal Superior va haver de repetir el judici a l'infermer.

El Tribunal Superior va haver de repetir el judici a l'infermer.

El cas de l'atropellament del McDonald's s'ha elevat avui al Tribunal Superior

Fernando Galindo
Actualitzada 15/07/2022 a les 18:44
El cas de l'atropellament mortal del McDonald's s'ha elevat avui al Tribunal Superior. En un principi, totes les parts van recórrer la decisió de Corts, que va condemnar el conductor del totterreny que l'agost de 2020 va envestir un home a cinc anys de presó -quatre ferms i un altre condicional- per un homicidi dolós. Ara bé, finalment la família de la víctima ha retirat el recurs després d'arribar a un acord amb la defensa.

En canvi, el Ministeri Fiscal manté el recurs contra la decisió de Corts i demana que s'elevi la pena a 10 anys de presó. Ara bé, canvia la qualificació dels fets: ja no hi veu assassinat, tal com al·legava en primera instància, quan va demanar 16 anys de presó, i accepta l'homicidi amb dol eventual. Ara bé, considera que no va existir la por insuperable, una eximent que Corts va considerar incompleta. Tampoc està d'acord amb l'atenuant que preveu la sentència en primera instància, en considerar que la víctima va contribuir en la comissió dels fets. Per això, el Ministeri Fiscal demana que se li imposi la pena mínima prevista pel delicte d'homicidi, que és de deu anys. També vol que se li retiri el permís de conduir per aquest període de temps i que s'ordeni el comís del vehicle, que és propietat de la dona.

En canvi, la defensa manté la qualificació d'homicidi per imprudència i demana que es redueixi la pena a set mesos de presó, reiterant que no va existir la voluntat de matar, que el condemnat va actuar sota la por insuperable i que la víctima va contribuir en la producció dels fets.
Etiquetes
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts