Afers Exteriors

Ubach i Riba pacten reunions amb la República Txeca per l'acord de l'UE

L'ambaixador del país al Principat ha expressat la voluntat de la presidència txeca al Consell de la UE de continuar fent seguiment de les negociacions

Ubach i Riba reunits amb l'ambaixador de la República TxecaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, i el secretari d'Estat d'Afers Europeus,LandryRiba, s'han reunit aquest matí telemàticament amb l'ambaixador de la República Txeca al Principat, IvanJanèárek. L'ambaixador ha presentat les línies estratègiques sobre les quals se centra la presidència al Consell de la Unió Europea i ha posat èmfasi a la voluntat de continuar fent seguiment de les negociacions per a l'acord d'associació de la UE amb Andorra, Mònaco i San Marino, segons informa Govern en nota de premsa.

A més, Ubach, desplaçada a Nova York pel Fòrum d'Alt Nivell Polític del Consell Econòmic i Social (ECOSOC), ha mantingut trobades ambla secretàriad'Estat de Cooperació del ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació Internacional espanyol, PilarCancela, i amb el delegat de Govern suís per l'Agenda 2030, JacquesDucrest. En la trobada bilateral ambDucrest, s'ha tractat el contingut de l'Informe Nacional Voluntari i s'han mostrat la voluntat d'establir trobades periòdiques per intercanviar experiències en la redacció dels informes. Tanmateix, ambCancelala ministra ha explorat la possibilitat d'establir reunions entre els equipsdel departamentde Cooperació dels dos estats per poder establir projectes decol·laboració..

tracking