Afers exteriors

Ubach assisteix al Fòrum d'Alt Nivell Polític de les Nacions Unides

La ministra exposarà demà el segon Informe Nacional Voluntari d'Andorra per la implementació de l'Agenda 2030

La ministra Ubach a l'obertura de l'ECOSOCGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, es troba actualment als Estats Units, a Nova York, amb motiu de la seva participacióen elFòrum d'Alt Nivell Polític del Consell Econòmic i Social (ECOSOC) de les Nacions Unides. La ministra hi presentarà demà a les 21 hores el segon Informe Nacional Voluntari d'Andorra sobre la implementació de l'Agenda 2030, segons informa Govern.

Ubach s'ha reunit ambHanifaMezoui, representant de l'Associació Internacional de Consells Econòmics i Socials i Institucions Similars (AICESIS), i amb el director executiu adjunt d'UNICEF, OmarAbdi. AmbAbdiha tractat la cooperació del Principat amb l'organisme internacional i ha explorat noves vies de col·laboració. Tanmateix, laministras'hatrobatamb la representant especial de la secretaria general sobre violència envers els infants,NajatMaalaM'jid, i amb la viceministra de la República del Salvador, Adriana Mira.

Exposició de la mostra 'Andorra al natural' a Nova York

D'altra banda, la ministra inaugurarà avui l'exposició organitzada per la Missió Permanent a la seu de les Nacions Unides, 'Andorra al natural', la mostra de fotografies fetes perJaimeRojo i produïda per National Geographic amb col·laboració d'Andorra Turisme. L'acte comptarà amb l'actuació de la formació musical andorranaOdaraTrio.

tracking