TPV amb tecnologia Android abans de final d'any

El nou sistema funcionarà en breu per a persones invidents o amb visió reduïda

Un dels nous TPV amb pantalla tàctil.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els establiments comercials disposaran abans de final d'any dels nous TPV amb tecnologia Android, segons ha anunciat avui Andorran Banking. L'entitat explica que els bancs andorrans estan canviant a través de la filial Sermipa els terminals per pagar amb targeta "per apropar els comerços del Principat a la tecnologia més actualitzada, global i moderna en l'àmbit dels pagaments" i que els nous aparells "compleixen amb els nous requeriments de seguretat de les marques".

Andorran Banking assenyala que els TPV nous estaran adaptats en breu perquè els puguin fer servir persones invidents o amb visió reduïda que no estan poden utilitzar els terminals que ja s'han canviat perquè no hi ha tecles com abans per marcar el número pin. I especifica que es faran proves per activar un sistema de pagament a aquests col·lectius i "a través d'una activació per veu el client podrà seguir les indicacions i fer l'operació amb total seguretat".

L'entitat indica que els nous terminals permeten una configuració personalitzada a cada establiment i sector comercial i fa possible parametritzar els aparells per fer operacions amb wifi i amb la xarxa de telefonia 4G. I afegeix que els comerços que treballen amb diferents entitats poden configurar l'enviament automàtic de les operacions als diversos bancs, sense necessitat d'haver-los de seleccionar en cada pagament.

tracking