Activitats

Grandvalira millora l'oferta gastronòmica aquest estiu

El domini destaca que els restaurants s'han obert a la innovació sense perdre de vista la tradició

Presentació de l'oferta gastronòmica del restaurant Llac de Pessons de GrandvaliraGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira ha millorat l'oferta de restauració aquest estiu per convertir-se "en una destinació gastronòmica d'alta muntanya", segons la presentació que han fet avui al restaurant Llac de Pessons del sector de Grau Roig. El domini destaca que aques establiment ha evolucionat en els més de 30 anys de funcionament "obrint-se a la innovació però sense perdre de vista la tradició" i recorda que l'oferta es bassa en arrossos de muntanya, carns a la brasa i plats típics com l'escudella o el trinxat que també s'ofereixen fora de la temporada de neu.

El director de restauració de Grandvalira-Pas de la Casa-Grau Roig ha remarcat avui que al Llac de Pessons es pot trobar "oferta de primer nivell" i ha recordat que és un indret "emblemàtic de l'estació" per les vistes espectaculars que es poden gaudir tant amb neu com a l'estiu. L'establiment ha estat l'escenari avui d'una jornada gastronòmica amb marques gourmet que ha estat ambientada amb la música del trio format per Elisa Mas, Marc Riba i Landry Riba.

El domini destaca que es pot trobar oferta gastronòmica "de tot tipus i per a tots els gustos" i incideix en les propostes de la Brasserie Piolet, amb les carns a la brasa com a especialitat, el resturant Roc de les Bruixes a Canillo com a espai familiar, i el Wine&Meat Bar by Jean Leon de Soldeu que descriu com un restaurant bistronòmic amb un servei desenfadat i proper.

tracking