Estudi de clima laboral

Els penitenciaris demanen millores en la gestió a la presó

El ministre Rossell sol·licita que s'acceleri la redacció dels reglaments per potenciar la carrera professional i millorar la gestió dels treballadors

La presó de la Comella.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors del centre penitenciari demanen una millora de la gestió interna, la gestió dels comandaments, la cohesió i la definició de les línies estratègiques, així com un full de ruta. Aquestes són les conclusions que es desprenen de l'estudi de clima laboral realitzat durant els mesos de maig i juny als penitenciaris. D'aquesta manera, el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, apunta la "necessitat de definir i implementar la comunicació interna i fomentar la participació, així com de treballar la coherència de valors i consolidar la imatge exterior". Tanmateix, el ministre conclou que cal dissenyar i instaurar un pla de carrera professional per fomentar la progressió dels membres del cos i facilitar l'accés als càrrecs de comandament.

Per tal de donar resposta a la petició, Rossell ha sol·licitat a la direcció del centre que s'acceleri la redacció dels reglaments per potenciar la carrera professional i millorar la gestió dels treballadors del centre. El ministre ha afirmat que farà seguiment d'aquest treball i espera poder aprovar els textos reguladors en elspropers mesos.

tracking