Andbank vendrà la seva llicència bancària al Brasil a Creditas

L'acord està pendent d'aprovació, tanmateix l'entitat andorrana continuarà operant al país com a firma especialitzada en banca privada i gestió de patrimonis

Carlos Aso, CEO d'Andbank i Sergio Furió, Fundador i CEO de CreditasAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank i Creditas han signat un acord que ajudarà ambdues companyies a maximitzar la seva rendibilitat, segons informa l'entitat bancària en un comunicat. Així,Andbank Brasil vendrà la seva llicència bancària a Creditas, una de las majors fintechs de Llatinoamèrica. Després d'aquesta operació, Andbank continuarà operant al país com a broker dealer (DTVM) i com a societat gestora de fons d'inversió amb 8.000 milions de reals brasilers en actius sota gestió.

D'aquesta manera, Creditas adquireix la llicència bancària d’Andbank (Brasil) S.A. en una operació que està valorada en més de 500 milions de reals després d'una ampliació de capital i de l'aprovació de les autoritats competents: Banc Central do Brasil (BCB), l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) i el Conselho Administrativo de Defesa Econômica (CADE).

L'acord signat entre les dues companyies, segons assenyala Andbank, contempla un acord per impulsar l’eficiència, la rendibilitat i el desenvolupament del seu negoci d’Andbank al Brasil, així com la possibilitat que Creditas es converteixi en accionista del negoci de banca privada d’Andbank. Al mateix temps, Andbank té previst ser accionista minoritari de Creditas.

tracking