Govern ha d'opinar sobre Gallardo i la visió del feminisme

El ministre va dir que només el defensen partits comunistes, republicans i socialistes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La definició que el president de Liberals, Jordi Gallardo, va fer sobre el feminisme en una entrevista serà motiu de discussió –es preveu que calenta– a la sessió del Consell General d’avui. La presidenta suplent del grup parlamentari socialdemòcrata i consellera general, Judith Salazar, va entrar ahir una pregunta oral que el Govern haurà de contestar aquesta tarda.

La consellera general sol·licita saber quina és la valoració que l’executiu fa sobre les declaracions que el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va fer sobre el feminisme, on va manifestar que “el discurs avui dia només el defensen els partits ancorats al segle XX i amb postulats anacrònics: comunistes, republicans, socialistes...”.

Salazar detalla en el comunicat que el Partit Socialdemòcrata “sí que es posa l’etiqueta de feminista clarament i decididament”, i demana que, per tant, s’aclareixi què entenen per “partits anacrònics i partits moderns”, tenint en compte que “la situació de desigualtat que pateixen les dones està lluny de ser corregida i perquè el feminisme no defensa una posició preponderant de la dona per sobre de l’home, sinó una posició d’igualtat”.

Les declaracions van ser fetes com a president de Liberals i també va provocar malestar en un sector de la pròpia majoria de la coalició.

tracking