x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Consell General

Enfrontament al Consell General entre Gallardo i Salazar pel feminisme

La socialdemòcrata ha preguntat al ministre si “l’etiqueta feminista és una cosa estranya com per allunyar-se d’ella”
Gallardo i Espot en la sessió d'avui al Consell General

Gallardo i Espot en la sessió d'avui al Consell General

Gallardo dirigint-se a Salazar avui al Consell

Fernando Galindo
Gallardo i Espot en la sessió d'avui al Consell General

Gallardo i Espot en la sessió d'avui al Consell General

Gallardo i Espot en la sessió d'avui al Consell General

Fernando Galindo
Actualitzada 07/07/2022 a les 21:29
La sessió de control al Govern ha deixat com a punt calent el debat entre la vicepresidenta del grup parlamentari socialdemòcrata, Judith Salazar, i el ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, sobre les seves visions sobre el feminisme.

Salazar ha preguntat al Govern, sense obtenir resposta, sobre si “se sent còmode governant amb Gallardo”, i li ha preguntat directament al ministre si “l’etiqueta feminista és una cosa estranya com per allunyar-se d’ella”. Per la seva banda, Gallardo, que ha defensat que les declaracions les va fer com a president del partit i no com a ministre, ha remarcat que “dins la ideologia liberal ja hi ha la defensa de la igualtat d’entre homes i dones”.

Mesures als carburants
El grup socialdemòcrata també ha preguntat aquesta tarda al Govern sobre la possibilitat d’aplicar una reducció del preu dels carburants de forma generalitzada als residents del país. “S’està prioritzant les urgències pressupostàries de l’executiu per sobre de l’impacte que podria tenir una mesura que és de calaix” ha criticar Pere López.


Per la seva banda, el ministre de Finances, Eric Jover, ha recordat que entre els pressupostos del Govern i de les parapúbliques “s’han posat 16 milions d’euros sobre la taula” per fer front a la crisi energètica que viu el país. En aquest sentit, Jover ha reconegut que bona part del preu dels carburants correspon a taxes però aquestes no es poden retirar de forma directe “perquè ajuden a pagar serveis que són essencials per a la ciutadania”.


D’altra banda, la sessió de control al Govern també ha servit per debatre sobre l’homologació de títols de formació professional (8 noves formacions s’aprovaran durant l’estiu ja homologables a Espanya i França), així com sobre el paper del Consell Econòmic i Social i l’aplicació dels requisits de la Carta Europea de Drets Socials.
  • #2 ideologia liberal
    (08/07/22 01:42)

    ideologia liberal es vendre's per la cadireta

    Respondre
  • #1 Igor
    (07/07/22 20:31)

    Le politiquement correct et son langage unique, toute autre pensée non alignée est considérée comme étrange, offensante ou à signaler.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts