Andbank dona 683.530 euros a la recerca contra el càncer

El fons GSI, que inverteix sota criteris mediambientals, socials i de bon govern corporatiu, ha donat més d'1 milió d'euros en tres anys a iniciatives emmarcades en aquest àmbit

La recerca contra el càncer és l'eix principal d'actuació de l'estratègia de responsabilitat social corporativaAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank ha donat 683.530 euros a projectes de recerca contra el càncer a través del seu fonsSIGMA Global Sustainable Impact (GSI) a laFundació CRIS contra el càncer, a la Fundació Fero i a l'Hospital Sant Joan de Déu, segons informa l'entitat bancària en un comunicat. En aquest sentit, elfons GSI, que inverteix sota criteris ESG (mediambientals, socials i de bon govern corporatiu) i d'impacte, cedeix el 9 % de la comissió de gestió i el 100 % de la comissió d'èxit a projectes de recerca contra el càncer. En tres anys, el fons ha donat més d'1 milió d'euros a projectes relacionats amb larecerca contra aquesta malaltia.

Aquest cop, segons especifica Andbank, la donació anirà destinada a donarcontinuïtat al projecte STAB de la Fundació CRIS contra el càncer en la Unitat d’Inmuno-Oncologia de l'Hospital 12 d'Octubre, liderat pel Dr. Luis Álvarez-Vallina, al Programa de Diagnòstic Molecular Avançat (DIAMAV) al Vall d’Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), el responsable de la qual és el Dr. Josep Tabernero i a beques FERO per a joves investigadors. El fons ha destinat part de la seva recaptació a un projecte de recerca que estudia l'aplicació d'Immunoteràpia CART en la Leucèmia Linfoblástica Aguda en pacients oncològics infantils.

L'entitat bancària destaca que el GSI és un fonsmultiactiu de renda variable que persegueix generar un impacte positiu i directe -a través de les seves inversions- i un impacte social, en destinar part de la comissió de gestió i la comissió d'èxit a finançar projectes de recerca contra el càncer. Per això, compta ambprop de 75 milions de patrimoni sota gestió i la seva filosofia de gestió li ha permès obtenir la màxima qualificació en el Morningstar Sustainability Ràting.

tracking