x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
AFERS EXTERIORS

La poca participació dels joves, mancança a l'informe dels ODS

La ministra Ubach ha presentat els principals resultats del segon Informe Nacional Voluntari que es presentarà al Fòrum Polític d’Alt Nivell de les Nacions Unides
Roda de premsa de presentació del segon Informe Nacional Voluntari

Roda de premsa de presentació del segon Informe Nacional Voluntari

Roda de premsa de presentació del segon Informe Nacional Voluntari

SFGA/JAViladot
Actualitzada 05/07/2022 a les 17:41
    Julià Rodríguez Andorra la Vella
Andorra presentarà ben aviat a les Nacions Unides el segon informe nacional per analitzar el seguiment i la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fixats a l'Agenda 2030, que es va posar en marxa el 2015. La ministra d'Exteriors, Maria Ubach, ha presentat avui en roda de premsa el contingut d'aquest pla, del qual ha fet una valoració positiva -"conclusions satisfactòries", ha indicat-, en estimar que hi ha hagut "progressos" amb relació al primer que es va realitzar el 2018. Tot i això, Ubach ha esmentat que una de les mancances que s'ha detectat ha estat la poca participació dels joves en aquesta diagnosi sobre els treballs que es porten a terme per tenir una societat més sostenible, motiu pel qual s'incidirà en el futur en una major "sensibilització i comunicació" amb aquest segment de la població. "No hem arribat a accedir als joves de manera prou directa", ha assenyalat Ubach, que va negar, però, que hi hagi una despreocupació dels joves per la sostenibilitat. També s'ha constatat una "millora substancial" pel que fa a les dades estadístiques de les quals es disposa en aquesta matèria, però la ministra ha indicat que caldrà continuar també progressant en aquest capítol.
  • #4 Amadeu
    (05/07/22 16:58)

    Molts joves estan ocupats en altres maldecaps mes importants, la play, netflix, tatuatges, botellades, canvis de gènere, tunejant-se les pells, jugant a l'activista progre per qualsevol motiu o evitant de llegir els cartells de (és necessita mà d'obra).

    Respondre
  • #3 Adoctrinament
    (05/07/22 14:02)

    No a les agendes globalistes que pretenen la destrucció de les classes mitjanes, la liquidació de la sobirania de les nacions i l'atac a la família i la reproducció de la vida.

    Respondre
  • #2 Canovas
    (05/07/22 13:24)

    Es clar, perque els joves son mes savis i no estan adoctrinats. Llegeixen més, no son analfabets funcionals, saben articular frases complexes …i a més les saben entendre.
    Tenen experiencia i mà esquerra, tot lo qual fa que siguin més aptes per a pendre bones decisions (i d'això va la política, no de fer-se fotos aplaudint-se a un mateix) que la gent gran, que son vejestorios amb valors anacrònics que convé erradicar (erradicar els valors, es clar).
    Generació tap: els vells fan nosa, ¿oi?

    Des de sempre a tot arreu ha sigut la gent més gran i per tant més sabia els que prenien les decisions, i s'els escoltava. Això es tracta d'un vestigi desfasat i caspós que convé erradicar perque, com sempre es diu quan es vol fotre el pel i els quartos a la gent, “les coses han canviat”. 

    Tenir més gent jove permetrà impulsar politiques que la gent gran mai toleraria. ¿Per què?…

    Sra. Ubach, ¿quines son les seves línies vermelles?
    ¿No us fa vergonya fer tot el que esteu fent?…

    Respondre
  • #1 Blame on the young ones
    (05/07/22 13:20)

    Si és un informe anual, perquè Andorra ho presenta cada 3?

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts