x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
EDUCACIÓ

Jornada de robòtica entre els tres sistemes educatius

Els docents comparteixen les activitats de robòtica i STEAM que han dissenyat i portat a terme als seus centres
Inauguració de la III Jornada de Robòtica Educativa a càrrec de la ministra Vilarrubla

Inauguració de la III Jornada de Robòtica Educativa a càrrec de la ministra Vilarrubla

Inauguració de la III Jornada de Robòtica Educativa a càrrec de la ministra Vilarrubla

SFGA/CEsteve
Actualitzada 05/07/2022 a les 12:31
La tercera jornada de robòtica educativa ha tingut lloc aquest dimarts al Centre de Formació Professional d'Aixovall, una activitat emmarcada en les accions que el ministeri d'Educació i Ensenyament Superior organitza per a promoure l’intercanvi d’experiències entre els docents dels tres sistemes educatius d’Andorra, segons informa l'executiu en un comunicat. 

En aquest sentit, aquest any la jornada se centra en el paper de la robòtica educativa i les STEAM (àrees de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Matemàtiques i Arts) i en el desenvolupament del pensament computacional dels alumnes des de maternal fins a batxillerat. Així, durant la jornada, diversos docents exposaran als seus companys de professió les activitats de robòtica i STEAM que han dissenyat i portat a terme als seus centres, i després s’obrirà debat sobre l’adaptació d'aquestes activitats als diferents nivells educatius i sistemes del país.

Així mateix, Educació destaca que les anteriors edicions han servit per promocionar projectes tecnològics a les escoles que, més enllà del treball de la robòtica i la programació per part dels alumnes, han ajudat a treballar altres parts del currículum mitjançant els robots. Com a novetat enguany s’ofereix també un ‘Speaker’s corner’ on es presenten casos d’èxit realitzats a diferents escoles del país, com ara el projecte de Canillo TV, la inserció de la robòtica educativa al currículum de 1a Ensenyança i un projecte de robòtica, enginyeria i electrònica de Batxillerat, segons destaca l'executiu. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts