x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
mobilitat

L'efecte gratis

Actualitzada 02/07/2022 a les 10:49
"Per una cosa que ens regalen...”, va assegurar un grup de dones a la cua de l’Estació d’Autobusos en espera d’aconseguir el seu abonament gratuït. “La veritat és que no el faré servir, però com que és gratis”, va reconèixer una d’elles, mentre que la tercera es preguntava quan duraria la mesura amb un to irònic. Eren de les últimes a arribar a l’estació a recollir la targeta que permet fer ús del transport públic de forma gratuïta. “Encara hi ha hagut força gent que venia avui”, va explicar una de les treballadores encarregades de repartir l’abonament. “També és cert que els altres dies hem tingut molta més feina”, va explicar la mateixa noia que, com a anècdota, va dir que alguns se sobtaven quan els cobraven els tres euros per la targeta física. Mentre que hi havia els que s’apuntaven a la festa del bus gratis –“me n’he assabentat per les xarxes”, manifestava una resident que només parlava anglès–, també hi havia els habituals que encara ahir pagaven el viatge. “No he tingut temps encara d’anar a recollir la targeta, la veritat”, va assegurar entre riures una noia que utilitza l’autobús diàriament per anar a la feina. “La veritat és que celebro la mesura, els que utilitzem cada dia el bus ho agraïm, així que encara que no he anat a activar el servei hi aniré quan tingui un moment, avui encara pagaré el viatge”, va afirmar amb un punt de resignació.
Etiquetes
  • #4 MAL AGRADECIDOS
    (02/07/22 18:58)

    Que costumbre tienen los que vienen de fuera siempre hablan mal de Andorra o de los Andorranos, hartan, que se acuerden que no están en su país y tuvieron que irse a Andorra para tener una vida más digna a si que dejen de lloriquear parecen nenucos bebés.

    Respondre
  • #3 Anais
    (02/07/22 17:47)

    Es el que té "el cafe para todos". Si algú agafa el abonament i l'utilitza 1 sol cop, Govern ha de pagar 30€ a la companyia d'autobusos. Resultat 1 viatge = 30€ Una ruina. S'ha de ajudar al que ho necessita però la gratuitat per a tothom és un miratge, ens costarà molt car.

    Respondre
  • #2 Pau sense vot
    (02/07/22 12:37)

    Andorra les ha regalado la vida que tienen? Que no la habrían tenido tan buena en el lugar de donde vienen? Por favor, Andorra no regala nada, todo se logra tambien con el trabajo de los que han subido aquí. Y parece que usted no ha vivido mucho en otros países, para creer que en el extranjero no se logra vivir bien.
    ¿Como sabe usted que las que hacen ironía no son andorranas?, ah, claro, usted cree que los de aquí no usan bus, y si lo usan no cogerán el bono gratuito porque eso es de desclasados....haga el favor piense un poco antes de escribir barbaridades.
    I per cert, res no ha de ser gratuït, i l'educació a Andorra?

    Respondre
  • #1 Massa farts : res no ha de ser gratis.
    (02/07/22 11:50)

    "Per una cosa que ens regalen...”, quines penques ! Andorra els ha regalat la vida que tenen,, perquè de ben segur que no l'haurien pas tingut tant bona al lloc d'on venen. I encara es queixen i fan ironia. Massa farts !
    “La veritat és que no el faré servir, però com que és gratis” : trista mentalitat, perquè encara que a ella no li costi res, no és gratis i algú paga. Tots nosaltres.

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts