TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

música

Juli Barrero presenta noves cançons que formaran part del disc 'Sòlid' a l'Auditori

Juli Barrero actuant al poliesportiu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juli Barrero presentarà avui quatre o cinc temes nous del seu proper disc, Sòlid, a l’Auditori. En el concert que oferirà a partir de dos quarts de deu de la nit portarà el seu repertori habitual, però també mostrarà per primera vegada material nou. Al concert més enllà dels Hot Pockets hi haurà el Cor de Rock i el guitarrista Edu Cabrera, que se sumarà al concert per homenatjar un amic comú desaparegut. El cantautor va explicar que encara no ha decidit en quin format el publicarà, tot i que té clar que li agradaria treure un parell de singles abans de final d’any. Va explicar que ho farà “amb vista al 2023, he d’analitzar tot el material que tinguem i el pressupost”. Barrero va afirmar que és partidari de mantenir els estàndards de producció de Líquid. “Fer passos enrere seria contraproduent, prefereixo treure només quatre o sis temes, però fer-ho amb bona qualitat.” El que sembla més o menys segur és que, per poc que pugui, farà un vinil. Tot i que va declarar que és conscient que “és una pèrdua de temps i de calés”, pesa el costat romàntic i el convenciment que també és ben valorat pels seguidors. “No soc un xaval de 20 anys, el meu públic és més madur i valora el treball més conceptual que et permet un àlbum”, va dir el cantautor.

Juli Barrero ha viscut un 2022 carregat d’emocions, amb la publicació de l’EP Líquid, els ultrapremiats videoclips Dones d’aigua i Gent de la Massana, la nominació als premis Enderrock, i concerts en format acústic o amb la banda Hot Pockets.

tracking