Turisme

El 75% d'entrades al Cirque, venudes

Andorra Turisme assegura que la repercussió en el sector hoteler és similar a la del 2019

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cirque du Soleil va presentar ahir l’assaig general de MUV, l’espectacle que presenta per aquest estiu la companyia a Andorra. Ho va fer davant un petit públic que ocupava al voltant de la meitat de l’aforament de la gran estructura que han construït a l’aparcament de Prada Casadet. L’espectacle comença d’ençà que el públic entra al recinte. Betim Budzaku, director general d’Andorra Turisme, va assegurar que de cara a l’estrena d’avui les entrades estan pràcticament esgotades i per a la resta d’espectacles s’han venut al voltant del 75%. Quan el públic entra els espera el DJ que marca el ritme de l’espectacle com a mestre de cerimònies fins i tot abans que comenci. L’espectacle fa honor al seu nom i demana al públic que es mogui, qui vulgui veure l’espectacle haurà d’estar llest per ballar. L’ambient és una festa amb una escenografia i vestuari futuristes guiats per música electrònica. Aquest estil és conegut com a ciberpunk, amb elements de ciència-ficció i colors vistosos i brillants. Des del primer moment es recomana al públic anar a les places a peu dret per viure amb “tota la intensitat” l’espectacle.

Betim Budzaku va declarar que pel que fa als efectes en el sector turístic i més concretament en l’hostaleria, “l’ocupació als hotels aquest mes de juliol és comparable al del 2019”. Budzaku va assenyalar que “aquest espectacle dona un gran valor afegit al turisme d’Andorra perquè aquest tipus d’entreteniment és Top, perquè és accessible per a tota mena de públic i exclusiu del país”. Sobre la tornada del Cirque al Principat i les particularitats de l’espectacle, Budzaku va comentar que “l’edició d’aquest any és de transició de l’època covid a la normalitat”.

El darrer espectacle que el Cirque du Soleil va presentar a Andorra va ser Rebel, l’any 2019. Dos anys després torna amb MUV amb un nou escenari i amb condicions diferents. El nou escenari passa a ser completament cobert i s’ha construït al llarg del darrer mes i mig a l’aparcament d’autobusos de Prada Casadet. D’aquesta manera es trenca amb la tradició de situar-lo al Parc Central com es va fer fins al 2019. Un dels canvis més rellevants que ha portat la parada pandèmica és que hi deixa d’haver entrades gratuïtes. En l’espectacle d’enguany totes les localitats passen a ser de pagament.

ELS CANVIS

Torna 2 anys després

Després de la parada obligada per la pandèmia torna amb l’espectacle MUV.

Canvi d’ubicació

L’espectacle passa a un escenari tancat a l’aparcament de Prada Casadet.

Sense entrada gratis

Totes les localitats passen a ser de pagament tot i que es mantenen places de peu.

tracking