TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Week end dels 60's

Arrenca la 9a concentració internacional de vehicles antics

La rua ha recorregut aquest matí els carrers d'Encamp, Escaldes i la capital i a la tarda es dirigirà cap a Canillo, el coll d'Ordino, el mirador del Roc del Quer i Ordino

9a concentració internacional de vehicles anticsComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

200 persones participen aquest cap de setmana a la 9a concentració de vehicles antics, 'Weekenddels60's', organitzat per l'Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA). L'esdeveniment ha començat amb una exposició estàtica a l'aparcament del Prat de l'Areny d'Encamp, segons informa el comú encampadà en nota de premsa, per a les 12 hores iniciar el recorregut pels carrers d'Encamp, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.Després de la rua els vehicles han tornat al Prat de l'Areny, on s'ha celebrat un concurs d'elegància i ha tingut lloc l'actuació del Cor Rock d'Encamp i el dinar de germanor.

De les 16 a les 18.30 hores, els vehicles recorreran els carrers de Canillo per dirigir-se cap al coll d'Ordino, el mirador del Roc del Quer i arribar a Ordino. A la nit tindrà lloc l'entrega de premis i trofeus del concurs d'elegància i una sessió d'autocinema al Prat d'Areny.

Actes per demà

Demà es repetirà l'exposició estàtica al matí i es farà una actuació del grup de ball en línia Principat d'Andorra BELA de les 9 a les 11 hores. Mentre que d'11 a 12 hores els vehicles tornaran a desfilar pels carrers d'Encamp, Escaldes-Engordany i la capital, finalitzant l'esdeveniment amb una excursió a Beixalís.

tracking