Solidaritat

Més de 300 donacions de sang en la campanya amb MoraBanc

Creu Roja recorda que les reserves de sang estan sota mínims tant a Catalunya com a França

Donació de sang en la campanya d'aquesta setmanaCR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La col·lecta de sang que ha organitzat aquesta setmana la Creu Roja a la sala d'actes de MoraBanc ha aconseguit 329 donacions de les quals 310 han estat efectives, segons ha informat l'entitat avui. LONG remarca que tot i que s'han complert l'objectiu marcat les reserves a Catalunya i França, d'on es proveeix Andorra, estan sota mínims i animen a les persones que vulguin tenir aquest gest solidari a fer donacions als llocs de vacances "ja que donar sang segueix sent un acte irremplaçable i a la vegada vital".

La Creu Roja destaca que Catalunya disposa de sang per cobrir les necessitats dels cinc pròxims dies quan n'hauria de tenir per a vuit o nou dies. L'Établissement Français du sang està fent una forta campanya considerada com "emergència vital, ja que la situació és molt complexa i posa en risc el fet de poder curar persones i respondre a necessitats bàsiques".

La propera campanya a Andorra es farà al setembre i també es podrà registrar com a donant de medul·la òssia. I l'ONG agraeix la col·laboració de MoraBanc, i espera poder repetir la campanya l'any vinent, i del Centre Comercial Andorrà.

tracking