x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
'parlem-ne'

Budzaku vol el multifuncional al Comunal

El Mountain Music passarà a fer-se al març en un pàrquing proper a les pistes d’esquí
Entrevista amb el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku

Entrevista amb el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku

Entrevista amb el director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku

El director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, al plató de Diari TV.

El director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, al plató de Diari TV.

El director general d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, al plató de Diari TV.

Fernando Galindo
Actualitzada 01/07/2022 a les 12:25
El director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, aposta per un multifuncional a l’Estadi Comunal, a Andorra la Vella. “Amb tots els estudis que tenim la millor opció és l’espai més proper al centre”, va assenyalar Budzaku a l’entrevista que ahir va fer al programa Parlem-ne, de Diari TV. De fet, el director general va apuntar que aquest tipus d’infraestructures “normalment són deficitàries”, motiu pel qual “calculem entre 140 i 150 dies d’activitat perquè l’espai s’autofinanci”. Pel que fa a les dates, el responsable de la societat pública, que defensa un multifuncional d’entre 5.000 i 6.000 persones, va asseverar que “és preferible tenir-lo com abans millor, tot i que no estem disposats a pagar qualsevol preu, prioritzem la qualitat”.

D’altra banda, el director general va explicar que s’està treballant perquè l’Andorra Mountain Music canviï de dates per passar a realitzar-se durant el mes de març o principi d’abril. “Ens agrada el concepte de música dance a l’hivern perquè la gent balla i no passa fred; la idea és mantenir-ho a l’hivern però no al febrer”, va remarcar Budzaku, que va insistir que “sempre busquem esdeveniments que no siguin d’un dia perquè el nostre objectiu i el que hem d’aconseguir és generar pernoctacions al país”. Segons les dades d’Andorra Turisme, de mitjana, durant la temporada d’hivern, els turistes passen unes 3,3 nits en la seva estada al Principat. A més, Budzaku també va assenyalar que l’emplaçament serà possiblement “un aparcament proper a les pistes d’esquí”, i va reconèixer que fins al setembre no es començarà a treballar en el cartell del festival.

D’altra banda, el màxim responsable d’Andorra Turisme va fer una defensa de l’aposta per un turisme de més qualitat. “La massificació ha fet perdre valor a ciutats com ara Barcelona o Amsterdam”, va assegurar Budzaku. “És el moment de fer una aposta pel turisme més premium, que no de luxe; no podem aspirar a esdeveniments de vuit milions de persones perquè col·lapsaríem el país”, va remarcar. Budzaku, que va celebrar el bon ritme de venda d’entrades per al Cirque du Soleil, també va beneir els projectes recentment anunciats per la capital amb les fonts de colors.

En relació amb la taxa turística, el directiu d’Andorra Turisme va afirmar que “per lògica no ha d’afectar, no faríem una cosa autodestructiva”, davant d’una temporada d’estiu que es preveu bona, tot i que la inflació sí que podria afectar la temporada d’hivern.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts