HABITATGE

Govern inaugura la Casa Aristot Mora després de cinc anys de la seva cessió

Espot demana la col·laboració de les administracions públiques i dels propietaris privats per desencallar la problemàtica de l’habitatge al país

Inauguració pisos socials Fundacio ARMOR Casa Aristot MoraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de cinc anys de la seva cessió a Govern s'ha inaugurat aquest matí la Casa Aristot Mora, l'edifici de protecció pública del carrer Ciutat de Valls número 69 d'Andorra la Vella que l'executiu del Principat ha impulsat en col·laboració amb la Fundació PrivadaArmor. Durant l'acte, el cap de Govern, Xavier Espot, ha demanat la col·laboració de les administracions públiques i dels propietaris privats per desencallar la problemàtica de l'habitatge al país. A l'edifici, que tindrà cabuda per 22 habitatges, s'hi ubicarà també l'Institut Nacional de l'Habitatge.

Per altra banda, el ministre de Territori i Habitatge, VíctorFilloy, ha informat que l'executiu està preparant el reglament de pisos de preu assequible. En aquest sentit, ha avançat que és possible que Govern pugui oferir-ne algun a la ciutadania abans que finalitzi aquesta legislatura. "Serà possible si trobem propietaris privats que ens ofereixen els seus habitatges". Ara, Govern dedicarà l'estiu a preparar el concurs de licitació d'oferta pública per tal que aquells privats que hi estiguin interessats puguin oferir els seus habitatges perquè l'executiu els pugui destinar a habitatge de protecciópública.

Ascensor Ciutat de Valls

tracking