x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Mor un turista de 60 anys a Naturland per un atac de cor

L’home, de nacionalitat espanyola, baixava diumenge pel Tobotronc
Una part del recorregut del Tobotronc.

Una part del recorregut del Tobotronc.

Una part del recorregut del Tobotronc.

ARXIU
Actualitzada 28/06/2022 a les 12:55
Un turista de 60 anys de nacionalitat espanyola que baixava diumenge pel Tobotronc va morir per un atac de cor després de sentir-se malament durant el recorregut. La defunció es va produir a primera hora de la tarda per causes naturals ja que l’home tenia antecedents de patologies prèvies i no va tenir cap relació amb el funcionament de l’atracció de Naturland.

Els bombers van rebre l’avís a les 13.45 hores i van traslladar la víctima, després d’estabilitzar-la en aturada cardiorespiratòria, en helicòpter a l’hospital, on no es va poder fer res per reanimar-lo, segons va informar el cap de guàrdia. L’evacuació es va fer des de la cota 1.600 de la Rabassa amb la participació d’efectius del grup de rescat de muntanya dels bombers i del SUM.

Naturland va informar ahir que l’home baixava amb la parella pel Tobotronc quan de cop es va sentir indisposat i van aturar la vagoneta. La dona va alertar els passatgers que circulaven al darrere que havien de parar i van avisar al telèfon d’emergències de Naturland, que va activar el protocol d’evacuació i salvament. Dues persones del parc lauredià van anar al lloc dels fets i van alertar els bombers i la policia. Els equips de rescat van fer les maniobres de reanimació a la víctima fins que va ser traslladada en helicòpter fins l’hospital.

Naturland va remarcar que la resta de clients que estaven al Tobotronc en aquell moment van ser evacuats sense cap incidència.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts