Un Crash Car més mutitudinari i cèntric

Una trentena de vehicles i un miler d’espectadors van congregar-se a Prada de Moles

Un nombrós públic segueix la impactant prova del Crash Car d'Encamp, ahir.COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Multitudinària participació, ahir a la tarda, en el mític Crash Car d’Encamp, en el retorn al seu emplaçament original, a l’aparcament de Prada de Moles, i després de dos anys en què no s’ha pogut celebrar per la pandèmia. Amb aquesta activitat va encarar-se el tancament de la Festa del Poble, que ahir va arribar al seu darrer dia i nit.

Una trentena de vehicles tunejats per a l’ocasió van participar en el Crash Car, la prova de resistència, combinada amb humor amb segell encampadà, en la qual els guanyadors són els que aconsegueixen mantenir el seu vehicle en circulació durant més estona.

Els vehicles van estar preparats per a l’ocasió, ben pintats i decorats, sense vidres per evitar situacions de perill, mentre que els conductors i acompanyants van protegir-se el cap amb casc.

Tot i les estrictes normes per participar-hi, la maniobra esbojarrada d’un dels participants va comportar que el cotxe fes una volta de campana. Malgrat l’ensurt inicial, el vehicle va continuar circulant sense ni immutar-se. La proesa va aixecar un gran aplaudiment entre el miler d’espectadors presents.

La comissió de festes ha valorat molt positivament que s’hagi retornat a l’emplaçament original i ha agraït a tothom la participació.

La recuperació de l’emplaçament original, més cèntric, ha permès deixar de celebrar l’esdeveniment a Grau Roig i atraure més públic.

MATINAL DE DANSA AMB BRODAS BROS

El Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness d’Encamp va organitzar la matinal de dansa amb més d’una desena de grups de dansa del país, entre els quals Lau Esport Pauline Dansa, Tamara Martos, Líquid Dansa, Alendoy Xabeli Giménez,TC Escola de Dansa, Fit Gipsy Dance, Meri Coscollola i Marc Refuerzo, que va acabar amb una masterclass del famós grup de dansa urbana de Barcelona Brodas Bros. A la tarda hi va haver havaneres a la plaça dels Arínsols, el partit de solters i solteres contra casats i casades, el ball de tarda i el final de festa amb el castell de focs al pont de Riberaigües.

Dos cotxes, ahir a l'aparcament de Prada de Moles durant el Car Crash.

tracking