x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
DANSA

Sis ballarins seleccionats per la Jocand

Les proves d'accés van tenir lloc el dissabte 11 de juny a la Sala dels Arcs de la Massana
Vuit joves del país es van inscriure a les proves

Vuit joves del país es van inscriure a les proves

Vuit joves del país es van inscriure a les proves

Jocand
Actualitzada 27/06/2022 a les 13:17
La Jove Companyia Nacional de Dansa d'Andorra (Jocand) va realitzar les proves d'accés per escollir l'elenc que formarà part de la companyia el passat dissabte 11 de juny a la Sala dels Arcs de la Massana, segons informa en un comunicat. Vuit joves del país s'hi van inscriure i finalment, van ser sis ballarins, d’entre 16 i 17 anys, els seleccionats per entrar a formar part de la companyia.

El director artístic, Martí Güell, va treballar amb els participants oferint tallers de moviment junt amb exercicis individuals i grupals on s’avaluava als participants per entrar a formar part de la companyia. Per la seva banda, el professor de l'Institut del Teatre de Barcelona, Toni Gómez, qui va ser membre del jurat, va impartir un taller d'expressió i interpretació per ballarins. A aquestes propostes, segons especifica la Jocand, s'hi van sumar la presentació dels solos de cada participant i es va aprofitar per tenir una entrevista individual amb cada un dels joves.

El procés creatiu, dirigit per Martí Güell i coordinat per Mònica Vega, començarà durant el mes d’agost i culminarà amb l’estrena de la producció el 25 d’agost a les 20 hores a la plaça de les Fontetes de la Massana dins del marc de la programació d’estiu de la parròquia, segons informa la companyia.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts