Lleure

Mercat portuguès a la plaça Guillemó

La setena edició d'O Feirão serà diumenge vinent al matí

Una de les parades del mercat portuguès en una edició anteriorGFCP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup de Folklore 'Casa de Portugal' celebra diumenge a la plaça Guillemó la setena edició del mercat tradicional O Feirão que es reactiva després de les restriccions per la pandèmia que va suspendre la celebració durant dos anys. Els membres del grup tornaran "a recrear una fira d'inicis del segle XX en una de les places més emblemàtiques de la capital", segons informen aquest matí.

El mercat estarà obert des de les 10 del matí fins a les 13 de la tarda i comptarà amb cinc zones temàtiques dedicades a la gastronomia portuguesa, l'artesania, productes de l'hort i animals vius de de la granja. Els visitants podran gaudir "d'una improvisada 'tasca' on els visitants podran degustar els productes elaborats amb bacallà, dolços típics i tastar el 'vinho verde', segons exposa el Grup de Folklore Casa de Portugal. Ells mateixos posaran la part musical abillats per a l'ocasió i presentaran cants i danses del seu repertori etnogràfic.

L'esdeveniment va néixer el 2014 "com una referència de portuguesitat com a promotor de la gastronomia i la cultura tradicional" i es fa amb el suport del comú d'Andorra la Vella.

tracking