Sant Joan

Nit tranquil·la amb alguns episodis d'incivisme durant la revetlla

Els bombers informen de sis incendis de papereres i contenidors a les celebracions

Tabalers liderant la batucada a Encamp.comú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

D’entre els 17 serveis que els bombers van portar a terme durant la nit de revetlla, sis actuacions van ser a causa de petits incendis provocats per petards. El cap de guàrdia del cos va explicar ahir que van haver de sufocar sis petits focs que es van produir en papereres i contenidors, que va qualificar “de poca consideració i fàcils de solucionar perquè ens avisen de seguida”.

El cap de guàrdia també va lamentar que durant la celebració de la festa es van provocar diversos desperfectes en el material urbà a causa dels petards. Els bombers no van ser requerits en cap moment per a serveis per cremades i lesions per la manipulació de petards o traques durant la revetlla.

Falles a La Massana

La cremada de falles de la Massana va celebrar la seva primera edició, aplegant una gran quantitat de persones i deixant la porta oberta a tothom que tingui ganes de formar part de la colla fallaire massanenca. La zona de les escoles es va omplir per veure l’espectacle de foc. Els primers a desfilar van ser els petits fallaires, amb les seves boles de llum. El foc va rodar de la mà d’una desena de fallaires i també per part d’alguns massanencs amb ganes de formar part de la colla fallaire.

Els encampadans també tenien ganes de gresca. Com a aperitiu van gaudir d’una peculiar batucada. El ritme engrescador dels tambors i els timbals es va barrejar amb els originals vestits multicolor de la colla, que va fer gaudir i ballar la filera de persones que la van seguir fins a la plaça de l’aparcament de l’Areny, on estava preparada la foguera. L’encesa de la foguera va estar amenitzada per l’espectacle amb Agnis Fireshow, i acte seguit, gairebé sense respir, la banda The Tutsies va fer gaudir el públic amb les cançons més populars dels vuitanta i també alguna del 2000. Aquest grup va demostrar una gran connexió amb el públic, que no va trigar gaire a participar i fins i tot pujar a l’escenari per ajudar els músics. La revetlla va acabar amb una sessió de música amb DJ Meneo a l’aparcament de Sant Miquel.

Foguera de Sant Joan al recinte habilitat.

tracking