mobilitat

Ferida una dona en un sinistre a la rotonda dels Dos Valires

L’accidentada va patir lesions lleus i va ser traslladada a l’hospital

El vehicle va quedar destrossat.diari d'andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona resident de 43 anys va patir ferides de caràcter lleu després de tenir un accident molt aparatós a l’entrada del túnel de Sant Antoni de la Massana, quan sortia de la rotonda del túnel de les Dos Valires en direcció Escaldes-Engordany ahir poc després de les onze del matí. El Land Rover Range amb matrícula del Principat que conduïa la dona va quedar destrossat per l’impacte contra les proteccions de la carretera i els senyals de trànsit.

La policia, els bombers i el servei d’emergència van desplaçar-se al lloc dels fets. El cos d’extinció hi va intervenir amb un vehicle d’excarceració i una ambulància, amb dotacions del parc de la Massana i d’Andorra la Vella, segons va informar el cap de guàrdia. No va caldre excarcerar la conductora, però va utilitzar-se el vehicle d’excarceració per retirar les restes del turisme implicat en l’accident i netejar la calçada. La víctima va ser traslladada a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. Era l’única ocupant del vehicle. Segons van informar fonts del centre hospitalari, la dona va patir contusions lleus.

La circulació pel túnel de Sant Antoni va tallar-se en sentit Escaldes durant una mitja hora per tasques de neteja de la carretera, i per això el trànsit va desviar-se pel túnel de les Dos Valires cap a Encamp, segons va informar el departament de Mobilitat. El cotxe accidentat va quedar aturat en un dels carrils de pujada cap a la Massana i va ser l’únic implicat en el sinistre.

tracking