x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
literatura

Es presenta la segona edició de la biografia 'La Senyoreta'

Actualitzada 25/06/2022 a les 06:12
Josefina Porras i Núria Gras presentaran a la biblioteca comunal Antoni Morell de la Massana la segona edició de la biografia La Senyoreta. La darrera hereva de Casa Rossell d’Ordino, dimecres vinent a dos quarts de vuit del vespre.

L’obra és una biografia de Maria Lluïsa de Riba Cassany (1907-1993), l’última descendent de casa Rossell. El llibre va ser una de les novetats més destacades i venudes de la diada de Sant Jordi d’aquest any.

El títol de la biografia fa referència al sobrenom amb què la mateixa Maria Lluïsa, conscient del seu pedigrí noble, s’autodenominava per diferenciar-se de la resta de la gent del poble. El llibre de Porras i Gras, gestat durant un període de més de tres anys d’investigació, no tan sols es limita a teixir el relat de la vida de la protagonista, sinó que també descriu l’època que li va tocar viure.

Amb la mort de la senyoreta de Riba i Cassany, amb 86 anys, soltera i sense fills, va acabar una de les nissagues que han marcat més la història del Principat i que està documentada des del segle XVI.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts