x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
AUTOMOBILISME

El pilot Raül Ferré, nomenat ambaixador de FEDA

El jove esdevé la nova imatge de la parapública per donar visibilitat i impulsar la mobilitat elèctrica i la sostenibilitat
El director de FEDA, Albert Moles i el pilot Raül Ferré

El director de FEDA, Albert Moles i el pilot Raül Ferré

El director de FEDA, Albert Moles i el pilot Raül Ferré

Actualitzada 23/06/2022 a les 18:17
El pilot d'automobilisme Raül Ferré ha estat nomenat ambaixador de FEDA per a la mobilitat elèctrica per la qual cosa esdevé la imatge de l'entitat per donar visibilitat a la mobilitat del futur pròxim i per ajudar a impulsar la sostenibilitat en aquest àmbit entre un públic més ampli, segons informa la parapública en un comunicat.

L'acte de nomenament del nou ambaixador de la mobilitat sostenible ha tingut lloc a l'estació transformadora de la central hidroelèctrica de FEDA, on el director general de FEDA, Albert Moles, i el secretari general de l'ACA, Toti Sasplugas Teixidó, han presentat el pilot d'automobilisme. En aquesta línia, Albert Moles, ha posat en relleu el significat de l'acte per a FEDA, que ha nomenat un ambaixador per primera vegada en la seva història. Així mateix, FEDA assenyala que aposta fermament per la mobilitat elèctrica i que vol arribar a un públic més ampli amb aquesta nova figura.

La col·laboració amb l'ACA, defensora també de la mobilitat elèctrica ha estat clau en el projecte, i Sasplugas ha destacat que "tenim clar que la transició cap a la mobilitat elèctrica ja és una realitat i també ho és en l'àmbit esportiu on la Federació Internacional de l'Automòbil (FIA) impulsa amb força cada cop més nous campionats mundials amb vehicle de propulsió elèctrica". Així, el nou ambaixador de FEDA, Raül Ferré, ha explicat que l'aposta per aquesta modalitat de mobilitat és un repte del qual està molt orgullós i ha assenyalat que l'esport del motor pot ser sostenible conservant tots els al·licients que fan al motorsport una disciplina única.

Els esforços de l'ACA, FEDA i Raül Ferré estaran centrats a acostar Andorra als objectius de l'estratègia de mobilitat, d'incrementar el parc mòbil elèctric en un 20% el 2030 i reduir les emissions de la mobilitat interna en un 50%, segons destaca la companyia.
Etiquetes
  • #1 Joan
    (23/06/22 19:12)

    Com a soci de l'ACA estic molt orgullós d'un pilot com el Raül.  No el conec en persona, però es nota que és un gran esportista amb grans valors.  Felicitats per aquest pas.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts