x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Ferit lleu un motorista a la rotonda de la Margineda

Un home resident de 35 anys i una dona resident de 56 anys van ser traslladats ahir a l'hospital a causa de dos sinistres
Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Fernando Galindo
Actualitzada 22/06/2022 a les 15:08
Un motorista resident de 35 anys ha resultat ferit aquest matí en un accident de trànsit a la Margineda, a Andorra la Vella. Segons informa la policia, el sinistre ha tingut lloc a les 9.27 hores i hi han estat implicats un turisme Mercedes Benz E220, amb matrícula alemanya, i una motocicleta Kymco Agility 125 amb placa espanyola. El conductor de la moto ha estat traslladat a l'hospital amb diverses contusions, segons informa el centre hospitalari, i serà donat d'alta properament. A causa de l'accident Mobilitat ha activat el pas alternatiu a la carretera general 1, a l'alçada de la rotonda de la Margineda, fins a mig matí.

D'altra banda, dos accidents de trànsit van deixar dues persones ferides lleus ahir a Andorra la Vella i a Escaldes-Engordany, un home resident de 35 anys i una dona resident de 56 anys. El primer sinistre va tenir lloc al carrer Prat de la Creu número 87, d'Andorra la Vella a les 20 hores entre una motocicleta -Piaggio Liberty 125-, matrícula del Principat, i un turisme -BMW 330D-, matrícula espanyola. El conductor de la motocicleta va resultar ferida.

L'altre accident va tenir lloc a l'avinguda Fiter i Rossell, d'Escaldes-Engordany a les 21 hores amb només un turisme implicat-Renault Clio 1.5 DCI-, matrícula del Principat. La conductora va resultar ferida.

Les dues víctimes van ser traslladades a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i ahir mateix van ser donades d'alta amb contusions lleus, segons han informat des del centre sociosanitari.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts