Crèdit Andorrà culmina la fusió amb Vall Banc

L’operació suposa integrar, aproximadament, 1.900 milions d’euros de volum de negoci adquirits l’11 de febrer, quan es va formalitzar l’adquisició de la banca

Façana de Crèdit Andorrà.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Crèdit Andorrà ha completat avui la fusió per absorció de Vall Banc amb la formalització notarial de l’esmentada operació, segons informa l'entitat bancària en un comunicat.En aquest sentit, està previst que la integració operativa entre les entitats participants es dugui a terme durant el proper cap de setmana, sempre amb l’objectiu de minimitzar l’impacte que aquestes actuacions puguin suposar en l’operativa dels clients. Aquest fet marca la finalització del procés endegat l’11 de febrer.

Així, amb aquesta fusió, ambdues entitats han esdevingut un únic banc. D’aquesta manera, Crèdit Andorrà integra, aproximadament, 1.900 milions d’euros del volum de negoci de Vall Banc adquirits al febrer.A conseqüència d’aquesta operació i de l’anunciada recentment amb GBS Finanzas Investcapital A.V. a Espanya, i també gràcies al significatiu creixement orgànic, el volum de negoci del Grup Crèdit Andorrà se situa en aproximadament 24.000 milions d’euros. Aquesta xifra representa un increment molt superior a les previsions del Pla Estratègic 2021-2023, segons destaca l'entitat.

Crèdit Andorrà afegirà una oficinadedicada al servei de banca privada a l’edifici que, fins ara, havia estat la seu social de Vall Banc d’Escaldes-Engordany. Pel que fa a les altres tres oficines de Vall Banc, ubicades a Escaldes-Engordany, Andorra la Vella i la Massana, romandran tancades, i els clients seran atesos a les oficines més properes de Crèdit Andorrà. Així, l’entitat disposarà d’una àmplia xarxa d’11 oficines més 5 oficines automàtiques que donen cobertura a tot el país.

L’acord d’adquisició de Vall Banc per part de Crèdit Andorrà es va fer públic, en un primer moment, el dia 26 de setembre de 2021, però no va ser fins al dia 11 de febrer de 2022 quan es va formalitzar la compra del 100% del capital social de Vall Banc en execució de l’esmentat acord. Quatre mesos després, Crèdit Andorrà culmina el procés de fusió per absorció de Vall Banc i, a partir del pròxim dilluns, els nous clients de Crèdit Andorrà ja podran fer ús de tots els serveis i l’operativa del Grup, segons especifica l'entitat.

tracking