x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
visita oficial

Andorra i l'Aràbia Saudita impulsen la col·laboració turística

Un moment de la visita oficial.

Un moment de la visita oficial.

Un moment de la visita oficial.

SFGA / C. Esteve
Actualitzada 22/06/2022 a les 06:25
Andorra busca nous aliats per seguir potenciant el turisme al país. El cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, van rebre ahir al matí el ministre de Turisme de l’Aràbia Saudita, Ahmed AlKhateeb, en una visita oficial que va realitzar al Principat. Juntament amb la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, els dirigents van mantenir una reunió de treball per parlar sobre la possible vinculació turística dels dos territoris. De les converses va sorgir l’acord d’impulsar la col·laboració en matèria de turisme, segons va informar l’executiu en nota de premsa. Al llarg de la trobada el titular de la cartera de Turisme i la titular d’Afers Exteriors van explicar a AlKhateeb els “esforços que està realitzant el sector turístic per prioritzar la desestacionalització”, una de les febleses que actualment té l’economia andorrana. A més, Torres i Ubach van defensar que els diferents actors del sector turístic estan treballant per “augmentar la quantitat dels serveis oferts”, amb l’objectiu de “posicionar-se com a destinació turística de muntanya i de natura de qualitat durant tot l’any”.

Per la seva banda, el ministre de Turisme saudita, que va ser acompanyat de l’ambaixador Azzam Abdulkarim Algain, va presentar a la delegació andorrana la candidatura del seu país per acollir l’Exposició Universal del 2030 a Riad. A més, els va detallar les polítiques de promoció per posicionar-se com a destinació turística.

Durant les trobades que es van mantenir entre els representants dels dos països també es van tractar qüestions relacionades amb l’actualitat internacional, així com els principals reptes dels dos països.
Etiquetes
  • #2 Oferta de deute!!
    (22/06/22 09:46)

    Ja venen a comprar el saldo de pais que deixen aquests politiquets!!

    Respondre
  • #1 Mas falsos que un euro con la cara de Popeye
    (22/06/22 08:01)

    Vaja, l'abanderat de la "diversificació econòmica" i de la "democràcia" reunit amb el Ministre d'un País on no es respecta cap dret fonamental bàsic per col·laborar en l'àmbit turístic. Algo no cuadra... Per cert, ja li heu explicat al Ahmed lo que vau fer amb la nena del vel? 

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts