Cursa Illa Carlemany

Esports dona 5.250 euros al fons per als refugiats ucraïnesos

Els diners recaptats en l'11a edició de la Cursa Illa Carlemany han estat entregats avui en forma de xec a l'Associació d'Ucraïnesos d'Andorra i el cònsol honorari d'Ucraïna

Entrega del xec a l'Associació d'Ucraïnesos d'Andorra i al cònsol honorari d'UcraïnaSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura i Esports, SílviaRiva, ha fet avui entrega del xec de 5.250 euros recaptats durant l'11a edició de la Cursa Popular Illa Carlemany, que es destinarà al fons solidari per a l'acollida dels refugiats ucraïnesos a Andorra. Juntament amb la ministra d'Educació, EsterVillarrubla, el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz, i la secretària d'Estat d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Teresa Milà, la ministraRivaha lliurat el xec a la presidenta de l'Associació d'Ucraïnesos d'Andorra,AnastasiaKravets, i al cònsol honorari d'Ucraïna, AntoniZorzano. Els diners procedeixen del pagament de 2 euros per samarreta venuda de la cursa.

D'altra banda, Govern també informa que avui s'han entregat els premis d'Escola Activa, en el marc de la mateixa cursa. Els guardons reconeixen les escoles que han tingut una participació més elevada en l'esdeveniment popular amb l'objectiu de promocionar l'adquisició d'hàbits saludables. Així, Govern ha premiat a les tres escoles de primera ensenyança amb més inscrits: l'escola andorrana de Canillo, el col·legi Sagrada Família i l'escola francesa de Santa Coloma, amb un import de 300 euros per destinar a material esportiu. En el cas de les escoles de segona ensenyança, es premia amb un premi de 300 euros al col·legi Sagrada Família.

tracking