x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
balanç setmanal

Detingut per amenaçar amb una navalla la parella de l'ex i colar-se al domicili

Un vehicle del cos de policia.

Un vehicle del cos de policia.

Un vehicle del cos de policia.

Fernando Galindo
Actualitzada 21/06/2022 a les 10:27
Un home resident de 31 anys va ser arrestat el passat dijous a Sant Julià després d’accedir il·lícitament al domicili de l’exparella, barallar-se amb la persona amb la qual actualment manté una relació i amenaçar-la amb una navalla. Al reguitzell de presumptes delictes, l'arrestat va sumar que s'hauria desplaçat al lloc conduint un vehicle tot i tenir el permís suspès per una ordenança penal.
Va ser una de les 19 persones detingudes durant la setmana passada, tres de les quals per tràfic il·lícit de tabac. En concret, tres homes no residents de 45, 26 i 22 anys van ser interceptats dissabte de matinada al Serrat per funcionaris de duana, que van controlar el turisme en el qual viatjaven i on transportaven 1.930 paquets de tabac. Els duaners van alertar la policia, que va detenir els tres homes.

Per furtar cigarretes va ser detingut un no resident de 28 anys. L’home va ser enxampat sostraient cartons de tabac d'un supermercat del Pas de la Casa i els agents que el van controlar van comprovar que al vehicle ja duia 9 cartons de tabac i 19 ampolles de perfum que sí que havia aconseguit robar en d’altres negocis. D’altra banda, un jove resident de 18 anys va ser detingut per intent de robatori en un local d’oci quan el negoci estava tancat. Va actuar amb dos menors.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts