Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa

Bonell defensa la tasca d'Andorra per assolir una societat inclusiva

La presidenta suplent Demòcrata participa aquesta setmana a la sessió d'estiu de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa

Bonell a l'assemblea del Consell d'Europa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta suplent del grup parlamentari Demòcrata, Mònica Bonell, participa aquesta setmana a la sessió d'estiu de l'Assemblea Parlamentària del Consell d'Europa (l'APCE), on ha remarcat la "tasca legislativa d'Andorra en la lluita per promoure una societat més inclusiva i diversa", segons s'informa en nota de premsa.

Bonell va detallar que per a l'elaboració de la Llei per a igualtat de tracte i la no-discriminació, es va dur a terme "una àmplia consulta dins la societat civil que va derivar en una taulatransversald'igualtat on tots elsactesvan poder participar de manera activa". La presidenta suplent Demòcrata també va destacar que al Principat, quan es treballen lleis que tracten els drets humans i llibertats fonamentals, "el sentit d'Estat dels 28 parlamentaris impera i s'aproven per unanimitat". La cap de la delegació andorrana al Consell d'Europa no va poder fer la intervenció en directe a l'hemicicleper l'elevat nombre de ponents inscrits, però la formació apunta que aquesta quedarà inclosa al debat de l'informe final delJallow. A més, Bonell també va participar en l'acte d'elecció del nou president de l'ALDE,IulianBulai, que va tenir lloc ahir.

tracking