x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
El temps

Previsió de ruixats i vent fort aquest vespre

Les precipitacions podrien repetir-se demà durant tot el dia
Avís groc per vent fort per aquest vespre

Avís groc per vent fort per aquest vespre

Avís groc per vent fort per aquest vespre

Meteo
Actualitzada 20/06/2022 a les 14:21
Meteorologia anuncia que al vespre i a la nit es poden produir ruixats i no es descarta que les precipitacions siguin tempestuoses tot i que puntualitza que "en cas de produir-se seran de curta durada". Les pluges arribaran després d'un matí de predomini del sol que donarà pas a una pertorbació "que aportarà un increment notable del vent, sobretot al vespre" i el servei adverteix que "les ràfegues de vent de component sud-oest poden arribar als 80 quilòmetres per hora als fons de vall i 100 quilòmetres per hora als cims". Per això, s'ha activat l'avís meteorològic groc amb afectació per a tot el país.

Les temperatures se situaran en màximes de 31 graus a les zones centrals del país i demà baixarà fins als 26 graus en una jornada que estarà marcada per les pluges. La previsió anuncia que la presència de núvols augmentarà a partir de mig matí i "vindran acompanyats de precipitacions que en un primer moment seran febles i després d'una pausa a mitja tarda, al vespre ens poden afectar nuclis tempestuosos, amb un nou increment de la força del vent".

Dimecres tornarà el sol però els termòmetres es quedaran molt per sota de les temperatures de les últimes setmanes ja que hi haurà màximes de 23 graus, si es compleix la previsió actual. 
 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts