Arrestat per amenaçar la parella de l'ex amb una navalla

Els agents van detenir dos no residents per anar indocumentats i presentar documents falsos en la sol·licitud de l'autorització de residencia i treball

Un motorista s'entrega a la policia després de fugir d'un control a Sant Julià de LòriaArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de31anys va ser controlat el dijous al migdia per accediril·lícitamental domicili de la seva exparella, barallar-se amb la seva actual parella i amenaçar-la amb una navalla, segons la testificació de la víctima. A més, l'arrestat s'hauria desplaçat al lloc conduint un vehicle tot i tenir el permíssuspèsper una ordenança penal. El balanç de detencions concreta que la detenció va tenir lloc a les 12.50 hores a Sant Julià de Lòria i s'acusal'home d'un delicte contra la llibertat, contra la intimitat i la inviolabilitat del domicili, contra la seguretat col·lectiva, contra la integritat física i moral i contra l'administració de Justícia.

Altres detencions

Un home no resident de21anys va ser arrestat el dimarts passat al Pas de la Casa com a presumpte autor de delictes contra la funció pública i la seguretat en el tràfic jurídic. En ser controlat per la patrulla, l'implicat va marxar corrent, sent interpel·lat instants més tard en un aparcament de la zona. Els agents van constatar que l'home anava totalment indocumentat i va facilitar verbalment una identitat diferent de la que havia donat en un control anterior l'any 2017.

D'altra banda, un no resident de38anys va ser detingut el mateix dimarts a les 9 hores a Escaldes-Engordany en presentar documents falsos a l'hora de demanar la sol·licitud per a l'obtenció d'una autorització de residència i treball.

tracking