x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Pintat demana informació sobre l'informe del Tribunal de Comptes del 2021

El president ha sol·licitat obtenir una còpia dels treballs corresponents a l’auditoria de mandat del 2016 al 2019
Josep Pintat al Consell General

Josep Pintat al Consell General

Josep Pintat al Consell General

Terceravia
Actualitzada 17/06/2022 a les 12:30
El president del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Josep Pintat, ha efectuat una demanda d'informació sobre l'Informe del Tribunal de Comptes del 2021, segons informa el partit en un comunicat. En aquest sentit, el president ha sol·licitat obtenir una còpia dels treballs corresponents a l’auditoria de mandat per al període del 2016 al 2019 del Govern i de totes les entitats que en depenen, d’acord amb la Llei de sostenibilitat de les finances públiques i d’estabilitat pressupostària i fiscal.

Pintat ha especificat que ho fa perquè Govern a l’esmentat informe, de data 22 de febrer del 2022, va al·legar que "s’indicava que aquest document ‘es trametrà formalment, al més aviat possible, al Consell General i al Tribunal de Comptes’ però a data d’avui, el grup parlamentari Terceravia no en tenim coneixement", assenyala Terceravia en un comunicat.

Així mateix, el president del grup també ha demanat una còpia de l’informe on s’estableixen els treballs corresponents al control d’economicitat i eficiència de la despesa del Govern pel que fa a l’exercici 2020. En aquest sentit, Pintat ha explicat que aquest "s’havia d’haver tramès, segons estipula la interventora del Govern a les seves al·legacions, de data 22 de febrer del 2022, de l’informe del Tribunal de Comptes corresponent a les fiscalitzacions dutes a terme durant el 2021, en els millors terminis possibles al Consell General i al Tribunal de Comptes. Una vegada més el grup parlamentari Terceravia no en té coneixement a data d’avui".
Etiquetes
  • #1 You will not get it
    (17/06/22 17:56)

    Like AREB there are many things to creatively account for ;)

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts