l'accident va provocar la mort d'una dona

Llibertat sense càrrecs per al camioner de l'atropellament

El conductor del camió que va ser detingut dimecres per l’atropellament mortal d’una dona ha quedat en llibertat sense càrrecs després de passar ahir al migdia a disposició judicial.

El camió després del fatal accident.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor del camió que va ser detingut dimecres per l’atropellament mortal d’una dona ha quedat en llibertat sense càrrecs després de passar ahir al migdia a disposició judicial. El detingut va passar per la seu de la Justícia per declarar davant el batlle, que va decidir no imputar cap delicte al conductor del camió. El sinistre es va produir a l’avinguda Santa Coloma d’Andorra la Vella, concretament al carrer de la Closa, i el xofer va ser arrestat per un presumpte delicte contra la vida humana independent, homicidi per imprudència.

Cal recordar que la dona, que tenia 87 anys, va morir en ser atropellada per un camió tractor Iveco model AS440S51, amb matrícula andorrana. En el moment dels fets el tràiler estava aturat pel trànsit que hi havia a la zona i quan va reiniciar la marxa va atropellar la difunta. El conductor del camió no es va adonar, possiblement pels angles morts i, òbviament, no va apreciar cap indici per suposar que hi havia una persona davant de la cabina.

tracking