marxa de militants

Liberals manté els consellers comunals, excepte els massanencs

La capital, Encamp i Ordino mantenen els càrrecs dins del partit

Eva Choy en una campanya electoral anterior.Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La majoria de consellers comunals liberals es mantenen al partit. Els dos d’Andorra la Vella, Gerard Estrella i Letízia Teixeira, els dos d’Encamp, David Cruz i Èric Alguacil, i la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy, retenen el carnet de militant. Per contra, a la Massana els consellers comunals Guillem Forné i Josep Fusté i el president del comitè parroquial, Marcio da Costa, s’han donat ja oficialment de baixa de la formació presidida per Jordi Gallardo, segons van informar ahir. També hi va haver, ja el primer dia, una desbancada de militants al comitè parroquial d’Escaldes-Engordany.

Dit d’una altra manera, el suport que el partit ha perdut al Consell General, amb la sortida en bloc de tot el grup parlamentari, no s’ha traslladat a l’àmbit comunal. De fet, pel que fa als càrrecs als comuns la sortida de militants només ha tingut repercussió, com a mínim fins ara, a la Massana. La decisió, però, no afectarà el dia a dia del comú, ja que tant Forné com Fusté seguiran realitzant la seva tasca com a consellers independents.

D’altra banda, el ministre liberal Víctor Filloy, que s’ha mantingut al costat del partit de Jordi Gallardo, va manifestar ahir davant dels mitjans de comunicació que està centrat en la seva feina al capdavant de la cartera d’Habitatge, i va afirmar que “mentre em vulguin al partit i mantingui la confiança del cap de Govern tot seguirà com està al ministeri i dins de Liberals”.

tracking