Els fons hoteler d'Andbank compra l'hotel Bamboo Alcudia

Atalaya adquireix el segon establiment que serà sotmés a una transformació integral d'estil i ecosostenibilitat

Imatge de l'hotel Bamboo després de la reforma que es faràAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Atalaya, el fons hoteler d'Andbank, Navis Capital i THB Hotels, ha comprat l'hotel Bamboo d'Alcudia com a part del projecte d'inversió de més de 160 milions en establiments vacacionals en Espanya, segons ha informat avui l'entitat. El fons havia adquirit ja l'hotel Sant Fermín de Benalmàdena el novembre passat.

Andbank destaca que l'hotel Bamboo obrirà les portes el 2023 després d'una reforma integral amb una inversió de 10 milions d'eurosepr convertir-lo en un establiment "sostenible" de categoria 4 estrelles i amb 208 habitacions. El complex que ara té apartaments de 2 i 3 claus disposarà de dues piscines exteriors i zones comunes àmplies amb la llum, la vegetació i la fusta com a protagonistes. L'entitat assenyala que l'hotel està situat en un dels millors mercats de Mallorca. El nou hotel serà gestionat per THB Hotels que suma així 18 actius a Balears, Canàries i Costa del Sol, indica l'entitat.

Andbank explica que el projecte Atalanya s'emmarca en l'estratègia d'Andbank Espanya de plantejar als clients "oportunitats d'inversió en projectes d'economia real que permeten diversificar les carteres i obtenir rendibilitats de manera descorrelacionada amb els mercats".

tracking