x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Atropellada una dona a Aixovall

Els dos accidents que han tingut lloc aquesta tarda a la capital han provocat cues a la carretera general 1
Els serveis d'emergència atenent a la persona ferida

Els serveis d'emergència atenent a la persona ferida

Els serveis d'emergència atenent a la persona ferida

M. F.
Cues de vehicles aturats de baixada cap a Aixovall per l'atropellament

Cues de vehicles aturats de baixada cap a Aixovall per l'atropellament

Cues de vehicles aturats de baixada cap a Aixovall per l'atropellament

Fernando Galindo
Actualitzada 17/06/2022 a les 20:09
Dos accidents de trànsit han tingut lloc aquesta tarda a la carretera general 1. En un d'ells una dona, resident de 44 anys, ha resultat atropellada. El sinistre ha succeït a la carretera general 1, abans d'arribar a la rotonda d'Aixovall en direcció Sant Julià de Lòria. La policia ha informat que han estat avisats "d'un possible atropellament" a les 15.14 hores i encara es desconeixen detalls dels fets ocorreguts per la zona senyalitzada per a vianants davant l'hotel Font del Ferro. La víctima ha estat traslladada a l'hospital en una ambulància dels bombers per ser atesa de les lesions que presenta en ser atropellada per un vehicle Land Rover Range Rover Evoque matrícula del Principat quan travessava la via pel pas de vianants. La dona ha resultat ferida amb contusions lleus, segons han informat des del centre hospitalari.

El sinistre ha provocat retencions de pujada i baixada ja que els dos carrils en direcció sud ha estat tallats a la circulació durant una hora per la intervenció dels serveis d'emergència. Mobilitat ha anunciat que es donava pas alternatiu i el trànsit ha quedat restablert cap a un quart de cinc de la tarda. Les cues han arribat fins a l'avinguda Tarragona de la capital.

D'altra banda, els bombers informen d'un accident de trànsit als volts de les 17.30 a la rotonda de Casadet. Al sinistre hi ha hagut dos vehicles implicats que han xocat un amb l'altre després de que un dels dos piqués amb un arbre, segons ha informat el cap de guàrdia.  A hores d'ara, el camió es troba netejant la calçada, i segons el cos d'extinció la víctima no ha necessitat ser traslladada a l'hospital. A causa de l'accident, Mobilitat ha activat el pas alternatiu fins a les 18 hores, fet que ha provocat noves cues a la CG1. 
   


Vianant ferida a Escaldes

Una dona, no resident de 63 anys, ha resultat ferida aquest matí en ser atropellada per part del conductor d'una furgoneta -Mercedes Benz Sprinter 313 CDI-, amb matrícula del Principat. Els fets han tingut lloc a les 09.42 hores al camí de la Font del Gat, d'Escaldes-Engordany.

La policia i els bombers s'han desplaçat al lloc dels fets en rebre l'avís i la víctima ha estat traslladada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell d'on ha rebut l'alta aquest migdia amb una contusió al nas, segons han informat des del centre hospitalari. 
Etiquetes
  • #13 Maya
    (17/06/22 21:14)

    tenim politicutxos que l'únic que els importa és el turisme siguin del partit que sigui, haurien de començar a plantejar-se començar a retirar carnets de conduir i multar seriosament, el país s'està convertint en un circuit, no es pot caminar enlloc, suposo que reaccionaran quan comencin a atropellar turistes que és l'únic que importa

    Respondre
  • #12 El teu veí
    (17/06/22 20:24)

    Em pregunto quants atropellaments, quants ferits i quants morts calen perquè reaccionem i exigim que es sancioni amb molta mès fermesa a tot el que no compleixi les normes que ja tenim, sigui conductor o vianant. Que es disposi de personal de transit amb autoritat i determinació per sancionar, que es veu que es l'única eina útil davant dels que no respecten i posen en perill les nostres vides i les de les nostres families i els nostres veíns.

    Respondre
  • #11 Carla
    (17/06/22 19:21)

    Jo no sé què està passant, però avui a la Massana estava creuant pel pas de peatons davant de la biblioteca, i un Audi amb matrícula andorrana, tot i que venia a baixa velocitat i amb perfecta visibilitat, no va reduir la velocitat. Vaig haver de fer un salt enrere perquè no m'atropellès.

    Respondre
  • #10 Jordi
    (17/06/22 18:57)

    Sóc un conductor més, penso que els que conduim tenim que estar sempre alerta per cuansavol imprevist, però el vianant també deuria mirar avans de creuar, moltíssimes vegades la gent ni mira si ve algú creuen sense més, tanbe creuen per on millor els hi va, després clar els accidents pasen, al igual que els cedas al pas, tampoc és respecten ni les rotondes, crec que s'hauria de potenciar i mentalisar a la població en general

    Respondre
  • #9 Gggg
    (17/06/22 18:19)

  • #8 Ciutadana
    (17/06/22 17:26)

    Només us preocupa si us han enviat el sms de mobilitat, em sembla vergonyós que no us alteri gens ni mica que tinguem accidents seriosos día si, día també. A qui correspongui feu ja quelcom perque això ja es molt preocupant. Hi han masses accidents, cada dia, alguna cosa no funciona. Potser soc jo que ho veu tot negra??

    Respondre
  • #7 Quimet
    (17/06/22 17:22)

  • #6 Insitu
    (17/06/22 16:18)

    Als urbans de Sanju nomes an Donat pas als que pujaven de sanju….per treure al colapse de la seva parroquia.
    Vergonyos,policía i  urbans  van arribar 5 min mes tard que als bombers.

    Respondre
  • #5 Laura
    (17/06/22 16:09)

    Mobilitat una vergonya!!! 1 hora parats!! Tot colapsat!!! Ni aviseu

    Respondre
  • #4 SMS MOBILITAT
    (17/06/22 16:08)

    SMS Mobilitat va dir..
    Estic igual desde el Febrer que no m'arribà cap missatge…

    Respondre
Veure’n més
13
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts