Trànsit

Afectacions viàries per esdeveniments esportius

La Pujada a Arinsal, el Mundial de moto trial i la Cursa de la dona provocaran talls de circulació aquest cap de setmana a les carreteres generals i secundàries de diverses parròquies

Més de mig miler de persones van córrer pel càncer a la Cursa de la dona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mobilitat alerta de diverses afectacions viàries aquest cap de setmana per diferents esdeveniments esportius que afectaran carreteres generals i secundàries de diverses parròquies del Principat.

Per una banda, la carretera CS520 de Comallemple estarà tancada demà de les 9.30 a les 17 hores i el diumenge de les 8 fins a les 14.30 hores per la Pujada a Arinsal.

El Mundial de moto trial causarà el tancament del carril lent de la carretera general 1, entre la rotonda riu d'Aubinyàfins al'inici de l'avinguda Verge deCanòlich, avui entre les 12 a les 18 hores i demà i diumenge entre les 9 i les 15.30 hores. El departament de Mobilitat recomana circular per laCG, ja que la prova es desenvolupa per camins, carrers i carreteres secundàries.

Tanmateix, el diumenge els carrers per on passi la Cursa de la dona es tallaran al seu pas durant 15 minuts, afectant Illa Carlemany, el carrer Copríncep F.Mittérand, l'avinguda de les Nacions Unides, el carrer delsParaires, el carrer Esteve Albert, l'avinguda Consell d'Europa, avinguda Meritxell,camí del riu al costat de Prat de la Creu, el carrer PradaCasadet, l'avinguda Tarragona, el pont del Prat de la Creu i el Parc Central. Mobilitat recomana circular per la carretera general.

Per últim, Mobilitat no preveu talls de circulació causats per la Copa Catalana de BTT, ja que té lloc principalment per camins i carreteres sencundàries de la parròquia e la Massana.

tracking