TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Cultura

L'artista Sofia Viviana rep la beca Sergi Mas

El Govern ha premiat nou obres de les 26 que es van presentar en les diverses modalitats del certamen

Cartell de la convocatòria dels premis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha fet pública avui la resolució dels premis Sergi Mas - X Mostra d'arts plàstiques per a joves. Segons informen en nota de premsa, l'executiu ha atorgat la beca Sergi Mas a l'artista Sofia VivianaYupanqui, per l'obra 'El meu desig està a les meves mans'. El concurs, adreçat a joves artistes d'entre 14 i 29 anys, ha comptat amb la presentació de 26 obres en la modalitat de dibuix, pintura, fotografia, collage, escultura, gravat o videoart.

En la categoria A, entre 14 i 17 anys, s'ha premiat l'obra de l'artista Marta Moreno, 'El dolor de la pèrdua' amb una dotació econòmica de 900 euros.ArabiIlyasse, amb un autoretrat de Sergi Mas, ha estat premiat amb 300 euros, mentre que CarlaGiribetha guanyat 100 euros per 'Obstruïda'.

ArnauSáchez, amb l'obra 'L'esvaïment de la memòria en el temps', i Sofia VivianaYupaqui, amb 'El meu desig està a les meves mans', han rebut un premi de 700 euros cadascú. 'CristinoMallo', d'Arnau Sánchez ha estat premiat amb 300 euros i 'L'abisme d'Asmodeu', d'Eric Morales, amb 100 euros.

En la categoria d'entre 23 i 29 anys, NaiaraEscabiass'ha emportat el primer premi, una dotació econòmica de 1.000 euros, amb l'obra 'Davant la vida, tres mirades'. En segon lloc,MaevaBouvisha guanyat 500 euros amb 'Tresmentinaires', mentre que EmmaRegadaha estat premiada amb 300 euros per 'Un mar de muntanyes'.

L'executiu preveu que el lliurament de premis tingui lloc durant el mes de juliol a la sala Sergi Mas de Sant Julià de Lòria.

tracking