x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
BOPA

El SAAS oferta sis places d'infermeria i dues de metge

També ofereixen tres llocs de treball com a administratius, dos de tècnics especialistes en laboratori i un d'auxiliar d'infermeria
Actualitzada 15/06/2022 a les 12:11
El Servei Andorrà d'Atenció Sanitària (SAAS) publica al BOPA d'avui diverses places de treball. Entre aquestes, sis places vacants d'infermeria a jornada completa per a la Unitat de Cures Intensives amb contracte indefinit i un salari mensual de 2,336,41 euros per 1.776 hores treballades a l'any. És requisit la diplomatura en infermeria o equivalent, experiència laboral com a infermer/a mínima de sis mesos a l'UCI i el català parlat i escrit. A més, també es procedeix a la cobertura d'una plaça vacant d'auxiliar d'infermeria a jornada completa a l'ambulatori. El salari ofert és de 1.555,02 euros i es requereix experiència mínima de dos anys al servei de diàlisi.

Tanmateix, el SAAS ofereix dues places de metges de nova creació, una d'especialista en psiquiatria i l'altra en oncologia mèdica. La retribució bruta anual per ambdós llocs de treball és de 56.181,45 euros, i s'ofereix un contracte indefinit amb una jornada per còmput anyal de 1.776 euros. Es requereix títol de llicenciat en Medicina especialista en les branques corresponents i acreditar experiència en l'àmbit assistencial com a especialista del camp. 

El BOPA també informa de l'oferta de treball de dues places per a tècnics especialistes en laboratori en contracte indefinit i una retribució bruta anyal de 23.744,50 euros, així com dues places d'administratiu pel Servei de Laboratori. Aquestes últimes estaran retribuïdes amb un salari anual de 22.014,33 euros amb contracte indefinit. Es requereix experiència mínima d'un any com a administratiu en laboratori. Finalment, el SAAS ofereix una altra plaça d'administratiu per a l'Àrea Secretari General, a jornada completa i contracte indefinit.

Els interessats poden inscriure's a l'oferta de feina corresponent en un període màxim de 15 dies.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts