Detingut un conductor ebri després de xocar contra un motorista

La camioneta de l’arrestat, de 39 anys, va xocar a la rotonda de la Margineda contra un motorista de 17 anys, que va resultar ferit

Ambulàncies a l'hospital de Meritxell.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor d’una motocicleta Kawasaki Z125 va resultat ferit lleu ahir després de patir un accident amb una camioneta, Isuzu NLS 85 AL FDS, tots dos amb matrícula del Principat. La policia va rebre l’avís a les 15.18 hores i en practicar els pertinents controls d’alcohol, el conductor de la camioneta, un home resident de 39 anys, va donar un resultat positiu superior a 0,80 gls, motiu pel qual va ser detingut per un presumpte delicte contra la seguretat col·lectiva, i va passar a disposició judicial. El jove de 17 anys, conductor de la motocicleta, va ser traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell a causa del sinistre, que va tenir lloc a la carretera general 1, a l’alçada de rotonda de la Margineda, d’Andorra la Vella.

D’altra banda, dos homes no residents de 72 i 79 anys van resultar també ferits lleus ahir al migdia després de ser atropellats per part del conductor d’un turisme amb matrícula francesa. Els fets van tenir lloc a l’avinguda d’Encamp del Pas de la Casa a les 13.28 hores, quan la policia va rebre l’avís. Les víctimes van ser traslladades al centre hospitalari per ser ateses.

UN MOTORISTA INGRESSAT A L'UCI PER UN ACCIDENT A CANILLO

Un motorista de 25 anys restava encara ahir ingressat a l’UCI per les lesions que va patir dilluns a la nit en un accident a Canillo. El jove restarà a cures intensives per controlar el dolor, durant dos o tres dies més, i no perilla la seva vida, segons van informar des de l’hospital ahir al matí. La policia va rebre l’avís a les 23.18 hores de dilluns per un sinistre a la carretera General 2, a la presa de Ransol, Canillo. A l’accident es va veure implicada només la motocicleta del conductor ferit.

tracking