Inici de la campanya de prevenció d'incendis forestals

Els bombers informaran diàriament sobre el nivell de perill

Informació del web sobre incendis

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Govern posa en marxa des del dissabte 18 de juny al diumenge 11 de setembre la campanya de prevenció d'incendis forestals i demana a la població "ser sempre vigilants i prudents" en totes les activitats que es desenvolupin al medi natural durant aquest període. La petició que es fa des de protecció civil i bombers és perquè la ciutadania sigui especialment curosa "quan el perill d'incendis se situï en nivells que requereixen atenció especial -nivell molt alt i extrem d'incendis- i s'apliquen procediments preventius".

L'executiu recorda en un comunicat que el cos de bombers informa sobre el nivell de perill en el web incendis.ad i especifica els procediments preventius que estan activats en cada moment. Aquesta pàgina web i també la de protecció civil inclou a més informació sobre els berenadors precisant si estan oberts, quines són les condicions d'ús, els accessos i els punts d'interès propers a la zona.

Revetlla segura

El Govern fa públics aquest matí els consells preventius per a la revetlla de Sant Joan de la setmana vinent. Per tenir una celebració "segura" es demana no guardar mai petards a les butxaques ni subjectar-los amb les mans; no llançar petards cap a una altra persona ni a les aglomeracions; no encendre'ls a proximitats de zones boscoses; no tocar ni remullar un petard que no s'encén bé; i recollir la roba estesa i tancar les finestres als llocs on es facin revetlles. El web de protecció civil ofereix més consells per fer la revetlla i les fogueres.

tracking