Visita

La visita de Rebelo es trasllada al Centre de Congressos per previsió de pluja

El president portuguès torna avui a Andorra, un any i escaig després d’haver-ho fet per participar en la Cimera iberoamericana

Visita anterior de Rebelo.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president portuguès torna avui a Andorra, un any i escaig després d’haver-ho fet per participar en la Cimera iberoamericana. El motiu de la visita de Marcelo Rebelo de Sousa és celebrar amb la comunitat lusitana el Dia de Portugal, que es commemorava ahir. Precisament per això l’acte central d’un viatge de poques hores serà la trobada amb residents portuguesos. Això serà a les 15 hores a la Sala Consòrcia del Centre de Congressos, un canvi d'última hora a causa de la meteorologia adversa prevista. Rebelo, doncs, arribarà per la Rambla Molines.

Aproximadament una hora abans està prevista l’arribada del cap d’Estat portuguès a l’aeroport d’Andorra-la Seu d’Urgell. A les 14.30 hores serà rebut amb honors davant de l'edifici Administratiu de Govern i posteriorment mantindrà una trobada amb la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach. Ubach substitueix el cap de Govern que no podrà rebre Rebelo en estar encara confinat per Covid.

tracking