PROPIETARIS DE MASCOTES

Una trentena de voluntaris es formen en el maneig de gossos perillosos

Els participants col·laboren amb les associacions de protecció d'animals i, en particular, amb la gossera oficial

La sessió de formació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat,SilviaCalvó, juntament amb el secretari d'Estat d'Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, i el director del departament d'Agricultura, Josep Casals, han participat en l'entrega dels diplomes a tots els assistents.Calvóha adreçat unes paraules d'agraïment a tots els voluntaris i els ha reconegut la seva tasca perquè "gràcies a la vostra feina podem donar un millor acolliment i enfortim el benestar dels animals que són abandonats o ingressen a la gossera".

També ha agraït a totes aquelles famílies d'acollida que donen una llar a aquells gossos que acullen provisionalment fins que poden ser donats de nou en adopció. En aquesta mateixa línia, la ministra també ha encoratjat a les associacions acontinuardesenvolupant la tasca que duen a terme per a poder assegurar el benestar dels animals que són abandonats o que per altres raons acaben sent cedits a la gossera oficial, així com les tasques que fan amb l'acollida d'aquests animals quan són destinats a una llar d'acollida temporal.

La formació s'ha dividit en dues sessions, una primera més orientada a donar informació sobre les races de gossos considerats potencialment perillosos i els seus comportaments i les habilitats que cal tenir en compte a l'horad'interaccionari relacionar-se amb aquest tipus de gossos. La segona part de la sessió s'ha orientatentorn dela normativa vigent en matèria de tinença i protecció dels animals, fent especial èmfasi en la tinença de gossos potencialment perillosos i gossos perillosos.

La formació ha estat organitzada i impartida pel departament d'Agricultura i pel Cos de Banders, i ha comptat també amb la col·laboració de professionals en ensinistrament del centreKissosAndorra.

Els voluntaris.

tracking